Gå till innehåll
Tullus SG
Tullus SG

Medlemskap och avgifter

Medlemsavgift 22/23
(Betalas senast 31 oktober)

  • Enskild 200 kr
  • Familj 400 kr

Träningsavgift

  • Nybörjaråret 900 kr
  • Vit grupp 1300 kr (utom nybörjare)
  • Orange, Lila, Blå och Svart grupp 1800 kr (utom nybörjare)

Medlemsregistrering och betalning

Registrera/betala Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När dina uppgifter är ifyllda och medlemsavgiften betald skickas ett mejl och ett sms till dig som berättar hur du laddar ner applikationen på din mobil. Om du inte redan har cardskipper appen.

Om du inte skulle ha en smarttelefon går det lika bra att gå vidare till hemsidan istället. Använd den medlemskod som du fick i mejlet.

OBS! Förtydligande i registreringsprocessen. Födelsedatum=de åtta första Födelsenummer= de fyra sista siffrorna i ditt födelsedatum

Manual i PDF för hjälp i Pdf, 999.7 kB, öppnas i nytt fönster. registreri Länk till annan webbplats.ngsprocessen Länk till annan webbplats.

Fotomedgivande
Vid registrering uppmanas du att lämna in en blankett för barn under 16 år. Har du redan lämnat in en sådan behöver du inte göra det igen!
Samtyckesblankett för hantering av personuppgifter Länk till annan webbplats.

Försäkring
I medlemskapet ingår en förbundsförsäkring som innehåller en kollektiv olycksfallsförsäkring för Tullus SG:s samtliga medlemmar. Försäkringen lämnar ersättning för direkta följder av olycksfallsskada som inträffar under försäkringstiden.
Mer information om försäkringen finns att få på https://www.skidskytte.se/forening/forsakring/ Länk till annan webbplats.

Personuppgifter
Hur vi behandlar era personuppgifter

Publicerad: 2022-12-03

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Författare: Tomas Jacobsson

Senast ändrad av: Tomas Jacobsson